Szalánta - tábori album

Az idei őszi scraptábor október elejére esett. Szerencsére még nem túl messze a nyártól ahhoz, hogy a workshopom albumába a nyári élményekből szemezgessek. Egészen pontosan a szalántai kiruccanásunk volt a témám.

Az először három, aztán négy naposra tervezett buli annyira jól sikerült, hogy mi végül öt napot maradtunk :D Erre a röpke időre Tamcsi, Kalib és a Ranga, na meg az ő gyerekeik szállták meg az egyébként sem kis létszámú Csizma család otthonát. A mérleg 13 gyerek, 5 felnőtt, ebből egy FérfiCsizma, aki egészen jól viselte a társaságot. Végtére is tök jófejek voltunk! Függetlenül attól, hogy minden ehetőt megettünk, minden talpalatnyi helyet belaktunk (az előszobában levő cipőhegy szerintem még kísértette Editet egy darabig :D ) és minden percben tőlünk volt hangos a ház... Bár mindenki remekül érezte magát Szalántán, azért programoltunk is: csatangoltunk Pécsen, voltunk a Siklósi Thermál Spa-ban, a Mecsexrtém parkban, és még Csizi szüleinél is lovakat simogatni 😊 Számomra ez utóbbi mondjuk nem zárult happy enddel, mert Mangó lovacska a maga valahányszáz kilójával, szeretete jeléül rásétált a lábamra :D Az egész mégsem ettől volt felejthetetlen! A gyerekek barátságot kötöttek, mi felnőttek rengeteget beszélgettünk, vagy éppen sírva nevettünk, jókat ettünk, tátrateát (is) ittunk, és még Csizi tetkóinak jelentésére is fény derült!

Az albumról annyit írok csak, tekintve, hogy tábori projekt volt, hogy az alkotócsomag erre az alkalomra készült. Vidám, nem kötött, akár nyári, akár őszi témát is elbír a stílusa. A mérete 10x15 cm, és spirálos kötéssel fűztem össze. A belsejében több kihajtható oldal található, így még több emléket elbír…. ami ugye a fentiek tükrében egyértelműen indokolt.

Maradandó élmény volt, szerettem minden pillanatát! Köszönjük a meghívást, Edit! … és az elmúlt évek minden emlékét <3 Hálás vagyok érte!

 noicsizma blog szalanta tabori album1noicsizma blog szalanta tabori album1noicsizma blog szalanta tabori album1noicsizma blog szalanta tabori album1noicsizma blog szalanta tabori album1noicsizma blog szalanta tabori album1noicsizma blog szalanta tabori album1noicsizma blog szalanta tabori album1noicsizma blog szalanta tabori album1noicsizma blog szalanta tabori album1noicsizma blog szalanta tabori album1noicsizma blog szalanta tabori album1noicsizma blog szalanta tabori album1

Felhasznált termékek:

noicsizma_viragzo_osz1__1568193192_752 Szalánta - tábori album - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Virágzó ősz kivágatok
1550 Ft