Gazdicsere - Mostantól újra dübörgünk

Mostantól újra dübörgünk.

De mi ez a Scrap Up!?

Bizonyára sokan észrevettétek, hogy a NőiCsizma Design-nál az utóbbi időben másképp mentek a dolgok, mint ahogy azt megszoktuk. Kevesebb volt az új termék és az inspiráció, végül pedig szinte teljesen elfogytak. A háttérben azonban lázas munka folyt. Edit úgy döntött, hogy a szép nagy családja, a férje és öt lánya mellett már nem fér bele az életébe a vállalkozás is, ám a NőiCsizma Design-t, a rengeteg munkát, alkotóerőt, ötletet, ami a gyönyörű termékekben és még annál is értékesebb alkotásokban öltöttek testet, nem hagyja elenyészni.

Itt jöttem a képbe én. Teti vagyok, Szendelbacherné Marsay Erzsébet, és én vettem át Edit cégét.

Mostantól a Scrap Up! néven működünk tovább. Ezzel sok minden megváltozik, és sok minden marad a régiben. Ami megmarad, a termékek: a díszítőelemek, a papírok, szóval mindaz a szellemi és művészeti gazdagság, ami az eddig is árult termékekben megvalósult. Magyarul: ha hiányzik a kacskaringós szívecske, amit pár éve láttál, de most megint kellene, meg fogod tudni rendelni.

Az idő azonban nem áll meg, megyünk tovább és nyilván változunk is. Mint ahogy azt többen megfigyeltétek, én nem Edit vagyok. Más ember, más stílus – úgy művészetileg, mint praktikusan, a cégvezetésben – és ez az ezután készülő termékeken is látszódni fog valamennyire. Majd meglátjátok, meglátjuk.

Oké, akkor beszéljünk egy kicsit rólam. Férjemék családi vállalkozásban kesztyűgyárat üzemeltetnek, én pedig főleg az ő munkáját segítettem. Csak hát, ahogy ez lenni szokott (ld. még: Terminátor) öntudatra ébredtem és úgy döntöttem, hogy én is szeretnék egy vállalkozást, amit szívvel-lélekkel irányítanék. Eléggé kapóra jött, hogy Edit éppen ki akart szállni a NőiCsizmából – ami egyébként a kezdetek óta szívügyem. Hat évvel ezelőtt, induláskor én is biztattam Editet, hogy vágjon bele, csinálja, valósítsa meg, ami a fejében van és indítsa el a scrappes vállalkozását. Mivel mindketten pécsiek vagyunk, sokat találkoztunk, beszélgettünk, nevetgéltünk és alkottunk, és egy kicsit mindig is a saját gyerekemnek is éreztem a céget. Na jó, keresztgyerekemnek, vagy valami hasonló.

A lényeg tehát röviden annyi, hogy ami eddig NőiCsizma Design volt, az mostantól Scrap Up!, a főni meg Edit helyett Teti lett, a többi pedig majd menetközben kiderül. Elindulunk, csináljuk – mostantól azt, ami az én fejemben van. Meg persze a csapatéban, amelynek a tagjait hamarosan be is fogom mutatni.

Ha bármit szeretnétek, kérésetek, kérdésetek, ötletetek van, vagy szükségetek van valamire, forduljatok hozzám bizalommal, ahogy eddig Edithez fordultatok. Hiszen azért vagyunk, hogy minél szabadabban alkothassatok, ami csak megfordul a fejetekben, azt valóra is válthassátok az oldalakon és az albumokban.