Megújulás

Hahó, itt Sophie!

Hát, nem voltak eseménytelenek az elmúlt hónapok, igaz? Mindenkinek tartogatott izgalmakat... A hazai scrap vonalon újdonság pl., hogy elindult a ScrapUp, de volt kevésbé jó hír is. Sokunk bánatára elmaradt a scraptábor.

Alkalmazkodva a helyzethez, azt gondoltuk, hogy ezt a kifejezetten a táborra tervezett alkotócsomagot nem tartjuk meg magunknak 😊 De nem ám! Sokat dolgoztunk vele: az papírkészlet, chipboard, matrica megtervezésétől a video megszerkesztéséig, rengeteg munka áll mögötte, ezért elérhetővé tettük online.

Amikor megálmodtam a papírt, valami újszerűt szerettem volna, ami tavaszias ugyan, de sok témában használható, vagány és vidám egyszerre. A chipboard tervezésnél nem számoltam azzal, hogy nem tudunk a táborban nagyüzemben köröket vagdosni Sizzixxel, de megnyugtatok mindenkit, hogy ez a művelet körző és olló segítségével is kivitelezhető, minden gond nélkül.

Az alapkartonom egy akvarell szerű papír, amire először felrajzoltam a chipboard helyét, majd a kép alatti részen vízfestékkel festettem. Mikor megszáradt, bélyegeztem és pacáztam.

Ahogy látható az inspirációs oldalaimon, a chipboardot el és meg is lehet fordítani, ahogy a fotó, vagy a kedvünk igényli. Apropó fotó: a téma egy 9,5 cm átmérőjű körben kell elférjen. A nyomat lehet színes és fekete-fehér is, a papírok pedig úgy variálhatók, hogy kiemelje, bármilyen színű is a képünk!

A hímezhető körhöz a mintám csak egy a számtalan lehetőség közül (virág, betű, vagy össze-vissza is hímezhető akár), a türelmetleneknek pedig azt javaslom, egyszerűen csak ragasszák le egy papír körrel azt is!

Az egyik oldalon készítettem egy kis zsebet is úgy, hogy az egyik kivágott kört csak félkörívben ragasztottam le, így alá tudtam csúsztatni egy kis címkét, amire kommentet lehet írni

A köröket a végén kis eltartással ragasztottam egymásra, mert így sokkal mozgalmasabb lett az oldal 😊

MegújulásMegújulásMegújulásMegújulásMegújulásMegújulásMegújulásMegújulásMegújulásMegújulás

Ha kedvet kaptál, nézd meg a videót és készíts egy igazán vidám oldalt!

Video:

Felhasznált termékek:

scrapup_uj_idoszamitas_alkotocsomag8 Megújulás - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Új időszámítás alkotócsomag
2090 Ft