Mert az úgy volt...

Karantén után szerencsére a barátainknak épp házassági évfordulójuk volt, a 27.! és elmentünk együtt vacsorázni, ami annyi otthon eltöltött idő után mindannyiunknak nagyon jól esett. Vacsi közben lőttem ezt a képet és már akkor bíztam benne, hogy jól sikerült, mert tudtam, ebből meglepi oldal lesz.

Aztán jött Sophie kihívása és a leírás hozzá….

Nekem meg eszembe jutott, hogy miközben vágja a gép a csipiket, a szerintem fölhasználható hulladékokat gyűjtögetem, majd jó lesz valamire. A keretek belsejét, síkidomok belsejét stb. Hát akkor használjuk föl!

De fotó???? Nálunk ez elég nehéz, mivel az összes családtagomnak fáj, ha fotózom, ezért direkt pofákat vágnak, vagy bemozdulnak, meg unják, meg ilyenek. Én meg rohadtul nem vagyok fotogén, így nem rendelkezem naprakész fotókkal a családomról sem és magamról sem.

Na, így jutott eszembe, hogy barátnőmékről megcsinálom a meglepi oldalt.

Van rajta szuperwomen, aki szupererővel rendelkezik (4 gyermek anyukája és 1 unokája is van) de ez a fotó most nem erről szól, de talán inspinek jó lesz Sophie kihívásához.

Sokat nem melóztam vele, elég hamar összedobtam. A 12”-es alapkarton szélét végig húztam bélyegzőpárnával, utána fekete és szürke festékkel összefröccsöltem az oldalt. Amikor megszáradt középre 3D ragasztóval rárögzítettem a képet, majd a keretnek kivágott csipi belsejét (amit összegyűjtöttem) a kép köré fölragasztgattam és utána kicsit feldíszítettem. Kis virágok, virágos matricák, kivágtam arany papírból 1-2 szívecskét, kerültek rá szómatricák és a végén még egy kis bélyegzés is elfért az oldalon.

A barátnőm engedélyével osztom meg Veletek ezt az oldalt. 😊

 mert az ugy volt scrapup 1mert az ugy volt scrapup 1mert az ugy volt scrapup 1mert az ugy volt scrapup 1mert az ugy volt scrapup 1mert az ugy volt scrapup 1mert az ugy volt scrapup 1

Felhasznált termékek:

feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Mert az úgy volt… - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
Fehér alapkarton 12"
130 Ft
web_atlatszo__1530703829_334 Mert az úgy volt… - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
200 kifejezés matrica
990 Ft
web_v3__1542021838_519 Mert az úgy volt… - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Rózsás álmok - A5 matricaív
1390 Ft