Bitangjó BRUNCH

Sophie kihívása épp a legjobbkor jött, mivel amúgy is szerettem volna grid-es (rácsnézetes) oldalt készíteni, és a téma is viszonylag könnyen meglett, mivel mi még mindig home office-ban nyomjuk a párommal a COVID helyzetre való tekintettel.

Szerintem az elmúlt időszakban az étkezések voltak azok, amik igencsak felértékelődtek, lásd 10 millió pék országa lettünk és a kovásznevelés olyan mindennapi tevékenységünkké vált, mint a fogmosás 😊 Eddig is voltak – mondjuk így – kajahagyományaink, mint a pizza péntek, vagy hogy egy raguleves után csakis túróspalacsinta készülhetett (szigorúan mazsolával), de a karantén időszaka alatt a mikor mit együnk különösen fontossá vált. Számomra a legszentebb étkezés mindig is a reggeli volt, anélkül SEHOVA és ha már lehet, akkor adjuk meg a módját és legyen az egy vasárnap délelőtti bitangjó BRUNCH.

Egy nőtől amúgy is elvárják, hogy tudjon sütni főzni, nos be kell, hogy valljam, ezekben verhetetlen vagyok, mivel imádok enni. 😊 Egy brunch nálunk több részből tevődik össze: van sós – mindig valami tojásos, van édes – ez általában valami könnyen összedobható süti, a galette nevében és kinézetében nagyon fancy, de megcsinálni pofon egyszerű és persze van kávé, ami tejhab nélkül mit sem ér. Ha valakinek szintén oda kell figyelnie a laktózra, mint nekem, akkor halkan megjegyzem, hogy ma már kaphatóak kiváló alternatív tejek barista jelzővel, amiket szintén pöpecül lehet habosítani. 😉

Ez az oldal egy ilyen alkalmat örökít meg – igazhogy a képek a tavalyi névnapi brunchomon készültek, de csak azért ezeket választottam, mert a karantén alatt hamarabb elfogyott a kreált kaja, mint hogy időm lett volna lefotózni azt.

A 12”-es alapkartont 3x3-as elosztásban osztottam fel és a képeket függőlegesen fel is fűztem színes hímzőfonalakra, néhol rásegítve 3D kockákkal, hogy dimenzióba kerüljenek. A képeket az Életem napjai alkotócsomag papírjaival háttereztem, a pluszban kivágott 5,5x5,5 cm-es négyzeteket pedig a Girl Power és a Wonder Woman chipboardokkal díszítettem. A brunch témához kiválóan passzoltak még az Ízzel-lélekkel kivágatok és persze az Ínyencház matricákat sem hagyhattam el. Címnek az új gyufa betűket használtam, amiket tintapárnákkal festettem meg, plusz a nagy betűmatricákat. Némi vízfestékes fröcskölés itt meg ott és kész is lett az oldal.

Remélem, hogy inspirál Titeket az alkotásra. Ne feledjétek, hogy a ScrapUp! Scraproom privát facebook csoportban tudjátok megmutatni nekünk az elkészült oldalaitokat. Hajrá, még rengeteg időtök van!

bitangjo brunch scrapup7bitangjo brunch scrapup7bitangjo brunch scrapup7bitangjo brunch scrapup7bitangjo brunch scrapup7bitangjo brunch scrapup7bitangjo brunch scrapup7

Felhasznált termékek:

feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Bitangjó BRUNCH - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
Fehér alapkarton 12"
130 Ft
eletem-napjai-scrapup1 Bitangjó BRUNCH - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Életem napjai alkotócsomag
2490 Ft
gyufa-betu1-scrapup Bitangjó BRUNCH - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Gyufa betűk - Chipboard betűkészlet
2090 Ft
Nincs kép beállítva
Girl power
790 Ft
noicsizma_wonder_woman6__1572855074_957 Bitangjó BRUNCH - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Wonder woman
890 Ft
noicsizma_izzel_lelekkel1__1558950640_530 Bitangjó BRUNCH - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházÍzzel - lélekkel kivágatok
Ízzel - lélekkel kivágatok
1090 Ft
noicsizma_a_makos_bab_egy_etel1__1558950995_396 Bitangjó BRUNCH - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházÍnyencház - A6-os matricaív
Ínyencház - A6-os matricaív
990 Ft
betukeszlet_noicsizma1__1531394868_475 Bitangjó BRUNCH - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházNagy betűmatrica
Nagy betűmatrica
990 Ft
ketoldalas_ragasztoszalag_noicsizma__1547035506_8 Bitangjó BRUNCH - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Kétoldalas ragasztószalag
690 Ft