Mini Balatonozás - mini albumban

A nyáron volt egy ScrapUp kihívást, amire alkottam és hab a tortán, a sorsolásban én voltam a szerencsés. Nyereménynek többek között az új nyári papírkészletet választottam, amihez ráadásul matricák is tartoznak.

Bár nem terveztünk a barátnőkkel idén nyaralást, vagyis dehogynem terveztünk, csak lefújtuk, arra azért számítottam, hogy a meghiúsuló számos nyári élmény mellett valami olyanban is lesz részem, amiből egy minialbumot tudok készíteni. És persze hogy lett!

A lányokkal a szokásos hosszú hétvégés tengerpartozás helyett egy hosszúra nyúlt balatoni délutánunk volt július végén. Annyira feltöltött, és úgy kisimította a szívemet-lelkemet, hogy egy mini-szabival is felért.

Az album végül Andinak készült, akinek szülinapja volt a nyáron. A miniket nagyon szereti, a papír színei neki is bejönnek (na meg a Balatonhoz is illik), szuper ajándék lett.

Nagyjából 10x10 cm-s album, különösebben nem technikás. A borítója sörkartonból készült, amit egy, a papírkészlethez illő nagy papírral borítottam kívül-belül. A borítóra szintén sörkartonból vágtam egy ablakot, bevontam színes papírral és a jobb tartás miatt ragasztás helyett rávarrtam az album elejére. A belső oldalak alapja fehér alapkarton, azokra tettem a méretre vágott mintás papírokat, majd kivágatokkal, matricákkal és szócímkékkel díszítettem. A dinamikus színek miatt a díszítést visszafogottra vettem.  

Felhajtós és kihajtós oldalak révén sok fotót elbír, több mint húsz fotó került bele.

mini balatonozas mini albumban scrapup0mini balatonozas mini albumban scrapup0mini balatonozas mini albumban scrapup0mini balatonozas mini albumban scrapup0mini balatonozas mini albumban scrapup0mini balatonozas mini albumban scrapup0mini balatonozas mini albumban scrapup0 

Felhasznált termékek:

az en pillanatom-scrapup Mini Balatonozás - mini albumban - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Az én pillanatom alkotócsomag
2990 Ft
20170808_144926_resized__1537900082_97 Mini Balatonozás - mini albumban - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházPapírhajók
Papírhajók
690 Ft
IMG_1417__1538219123_259 Mini Balatonozás - mini albumban - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházTrópusi nyár
Trópusi nyár
790 Ft