Hello pocsolya

Alkotócsapatunk új tagjának kihívása szintén megfogott és mivel most is az egyik új őszi alkotócsomagunkat szerettem volna felhasználni az oldalamon össze is kombináltam a kettőt – témában, színvilágban és a technikai kivitelezésben is.

A sztori:

Talán emlékeztek rá, hogy nem az ősz a kedvenc évszakom, de a nagy sétákat ilyenkor sem hagyjuk ki, bármilyen is az időjárás. Így történt, hogy egy nagy zuhé után csámborogtunk egyet a budai utcákon, el egészen a Gül baba türbéjéhez. Csodás színes falevelek voltak mindenfelé, én meg nem állhattam meg, hogy ne kérjek velük fotót ill. némi pocsolyázás is belefért a sétába így felnőtt fejjel (nem baj, hogy elázik a bőrcipő 😊 ).

Az oldal technikai részletei:

A fehér alapkartont előszőr színtelen gessoval lekentem, majd előkaptam a vízfestékeimet és egy kicsit kevertem-kavartam a színeket, hogy tudjak mivel hátteret pacsmagolni. Amikor megvoltam a fröcsköléssel is, akkor modellező pasztát és arany akril festéket kevertem össze és ezt a keveréket vittem fel az oldalra egy stencil segítségével. Száradás után az alapkarton egyik sarkát felhajtottam és egy miltonkapoccsal rögzítettem, a másik saroknál pedig arany színű fonallal és némi kézi varrással hozzáöltöttem az alapkartont az alá csúsztatott kraft papírhoz. (A kihívás döbbentett rá, hogy mennyire mellőzöm ennek a kartonnak a használatát, pedig nagyon jó hatást lehet vele elérni. Javaslom, hogy kísérletezzetek vele Ti is minél többször.) A készlet papíjaiból tettem egy réteget a fotóim alá és persze a chipboard válogatásban is pont akadt olyan, amire nekem épp szükségem volt. A készlet matricáiból a leveleket ragasztottam még fel, némi cukiságfaktort is csempészve pluszban az oldalra a szívecskés bögrét tartó süni képében. Némi sztori és a dátum felbiggyesztése történt még meg és a kedvenc részemmel zártam: a vízfesték fröcsköléssel a képek köré, pont csak annyi aranyat vittem fel, hogy épphogy megcsillanjanak a pöttyök az oldalon.

Remélem sokatokat alkotásra inspirál ez az oldal, gyertek és alkossatok minél többen a kihívásra, mert megéri.

  Hello pocsolya ScrapUp! Blog Hello pocsolya ScrapUp! Blog Hello pocsolya ScrapUp! Blog Hello pocsolya ScrapUp! Blog Hello pocsolya

Felhasznált termékek:

feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Hello pocsolya - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
Fehér alapkarton 12"
130 Ft
web-osz-scrapup Hello pocsolya - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Ősz alkotócsomag
4990 Ft
pentart-paper-glue-ragaszto-scrapup Hello pocsolya - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Pentart Paper Glue ragasztó 80ml
990 Ft
ketoldalas_ragasztoszalag_noicsizma__1547035506_8 Hello pocsolya - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Kétoldalas ragasztószalag
690 Ft