Sapka-Sál

Én úgy, de úúúgy várom az igazi telet, amikor hó van, meg hideg és mínuszok és jól be kell öltözni (remélem, hogy igaza lesz az időjósoknak és hamarosan ilyen időben lesz részünk).

Megvallom, hogy a beöltözés nem volt mindig a kedvencem. Mint minden kisgyerek, én is nyitott kabátban rohangáltam télvíz idején, csakhogy én – az akkoriban igencsak gyengécske immunrendszeremnek köszönhetően – tényleg szinte mindig megfáztam avagy hörgőgyulladást kaptam, hiába mondta mindig jóanyám, hogy sapka-sál.

Egy idő után aztán persze a fejembe húztam a satyeszt és a nyakamba kanyarítottam egy sálat; ma pedig már, amint beüt a hideg, ki sem teszem a lábam az utcára e két jóbarát nélkül. Van is egy elég komoly kollekcióm belőlük. 😊

Mivel az idei télen még nem érkezett meg a kedvenc csapadékformám, a hó, így kénytelen voltam egy korábbi fotóhoz nyúlni, hogy Orsi kihívásának meg tudjak felelni (téli fotó feldolgozása).

Tovább olvasva a feltételeket: az oldalon szerepelnie kell hópehelynek. Más sem kellett nekem, előkaptam a Sizzixemet és nekiálltam a hópehelygyártásnak a Mézeskalács papírkészlet maradékát hasznosítva, kiválogatva a kedvenc kékjeimet a készletből. Amúgy az ötlet Judit egyik korábbi alkotásából jött, csak én tükröztem és persze kicsit „Bogásítottam” az oldalamat.

A hópehely chipboardokat a papírok színeihez igazítva megfestettem és elszórtam őket az oldalra felhalmozott papír hópelyhek és mikulásvirágot közt.

A fotómat Instax keretbe raktam, amit szintén megfestettem és egy kis chipboarddal díszítettem.

Hátra maradt még a cím, amit scrablle szerűen raktam ki színes betűmatricákból. Jah és persze a dátum, ami nem maradhat le, ahogyan arra egy kedves scrapbarátnő mindig felhívja a figyelmemet (ugye Eszter?!).

 

Sapka-Sál ScrapUp! Blog Sapka-Sál ScrapUp! Blog Sapka-Sál ScrapUp! Blog Sapka-Sál ScrapUp! Blog Sapka-Sál ScrapUp! Blog Sapka-Sál ScrapUp! Blog

Felhasznált termékek:

feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Sapka-Sál - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
Fehér alapkarton 12"
130 Ft
mezaskalacs-papirkeszlet-scrapup Sapka-Sál - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Mézeskalács papírkészlet
2390 Ft
hopelyhek_noicsizma1__1547032254_845 Sapka-Sál - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Hópelyhek
690 Ft
IMG_7910__1537718509_892 Sapka-Sál - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházMini hópihék
Mini hópihék
1190 Ft
ezust_erdoben_szallt_le_noicsizma1__1533802870_867 Sapka-Sál - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházEzüst esőben száll le a karácsony - instax keretek
Ezüst esőben száll le a karácsony - instax keretek
990 Ft
jujj_de_hideg_van_noicsizma6__1547033804_931 Sapka-Sál - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Jujj, de hideg van!- chipboard csomag
990 Ft
pentart-paper-glue-ragaszto-scrapup Sapka-Sál - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Pentart Paper Glue ragasztó 80ml
990 Ft
ketoldalas_ragasztoszalag_noicsizma__1547035506_8 Sapka-Sál - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Kétoldalas ragasztószalag
690 Ft