Egy kajcsi = Egy sorozat

Emelje fel a kezét, aki a pandémia alatt lett Netflix előfizető! Jó, mindenki leteheti 😊 Nos igen, mivel mozi nincs, így az ember otthon bekuckócik a kanapén, kipattogtatja a popcornt és bármikor megállítja az adást, ha a túl sok kóla közbeszól; és akkor ott vannak a sorozatok, amire durván rá lehet kattanni.

Ez nálam is megtörtént és bármily meglepő ezt is a fiamnak köszönhetem. Történt ugyanis, hogy Kornél baba kényelmes evő, de oly mértékben kényelmes, hogy egy kajcsi pont kitesz egy sorozatrészt; így amíg ő eszik, addig én a telomon a kis fülesemmel megnézek egy részt a kedvenc sorozatomból. (Napi 8x-i kajálásnál elég hamar ledaráltam néhány szezont. 😊 Jó, hajnali 3-kor nyilván bealudtam, de hát újra lehet nézni, nem?)

Ezt a sorozatmaratont és a kedvenceimet örökítettem meg a #10on10 A5-ös méretű albumkámban egy oldalpáron. Mi az a #10on10, hangzik el a kérdés. Egy miniprojekt, amit az Instán láttam Shannon Dombkowski-nál és megtetszett. A lényege, hogy készíts 10 képet minden hónap 10-én, majd dokumentáld/scrappeld meg egy általad választott formátumban.

Ebbe az albumba illesztettem be ezt a miniprojektemet, ugyanis januárban és februárban ezek voltak a kedvenc sorozataim és úgy gondoltam, hogy elfér benne egy ilyen kitekintés. A Filmcsillag alkotócsomag egyenesen zseniálisan alkalmas volt arra, hogy segítse ezt a megörökítést. A papírok, a kivágatok, a chipboardok, úgy ahogy vannak, imádás. Remélem, hogy Nektek is bejövős lesz és gyorsan lecsaptok rá a webáruházban.

Az oldalpár egyikén a legfőbb kedvenc sorozatom jelenik meg. Mivel reménytelenül romantikus vagyok, a kosztumös filmeket meg egyenesen imádom, mi más is lehetne ez a legfőbb kedvenc, mint a Bridgerton család sztorija. Annak idején az első két könyv szippantott be, ezért különösen örültem, hogy vásznon láthatom Simon és Daphne szerelmi történetét és igen, ahogy a matrica is mondja, „Ezt százszor is meg tudom nézni!”

Az oldalpár másik oldalán felsorolásszerűen helyeztem el a dobogós sorozatok nyitófotóit, kiegészítve azokat a szuper kivágatokkal.

Ezek a dobogósok az alábbiak: A Korona – a II. Erzsébet uralkodását követő sorozat (mint egykori angol szakos ez szinte kötelező volt).

Szintén top kedvenc lett az Édes magnóliák, ahol a 3 főhős (40es éveikben járó nők) gyerekkoruk óta legjobb barátnők, akik hetente összeülnek és megbeszélik az élet valódi problémáit.

A hármas számú befutó a Firefly Lane, két lány évtizedeken átívelő barátságának a története (az idősíkváltások szenzációsan jók benne szerintem, éljenek a ’80-as évek 😊 ). Végül a bűnös élvezet, egy fantasy kedvenc, amit csak halkan említek meg, a Fate: The Winx Saga. Igen, én bírom az ilyesmit is, tündérek, kis mágia, kicsit borzongató és nagyon várom a következő évadait.

Hozok majd még oldalakat ebből az albumból, hogy az eredeti „funkcióját” is lássátok.

Egy kajcsi = Egy sorozat ScrapUp! Blog
Egy kajcsi = Egy sorozat ScrapUp! Blog
Egy kajcsi = Egy sorozat ScrapUp! Blog
Egy kajcsi = Egy sorozat ScrapUp! Blog
Egy kajcsi = Egy sorozat ScrapUp! Blog
Egy kajcsi = Egy sorozat ScrapUp! Blog
Egy kajcsi = Egy sorozat ScrapUp! Blog
Egy kajcsi = Egy sorozat ScrapUp! Blog
Egy kajcsi = Egy sorozat ScrapUp! Blog

Felhasznált termékek:

feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Egy kajcsi = Egy sorozat - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
Fehér alapkarton 12"
190 Ft
album_alapok_noicsizma4__1547028721_77 Egy kajcsi = Egy sorozat - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
A5-ös méretű album alap
70 Ft
web_valenti__1532005735_458 Egy kajcsi = Egy sorozat - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Te & én - papírkészlet A4
2990 Ft
gyufa-betu1-scrapup Egy kajcsi = Egy sorozat - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Gyufa betűk - Chipboard betűkészlet
2090 Ft
web-fimcsillag-keszletkep-scrapup Egy kajcsi = Egy sorozat - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Filmcsillag alkotócsomag
6900 Ft
pentart-paper-glue-ragaszto-scrapup Egy kajcsi = Egy sorozat - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Pentart Paper Glue ragasztó 80ml
990 Ft
ketoldalas-ragasztoszalag Egy kajcsi = Egy sorozat - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Kétoldalas ragasztószalag
690 Ft