Dekorálj tortát!

Sziasztok!

A minap szülinapi torta készült, amire nem akartam kekszeket, macaront, habzsákból nyomott rózsákat, cukrászati vagy más bolti dekort tenni. Az ünnepelt egyéniségéhez mindenképpen jobban illett valami lágy, nőies, finom vonalvezetésű díszítés. Mondjuk chipboard!

Így került a feketeerdő torta tetejére egy girlandos chipi. Nagyon szeretem rajta a kis lámpásokat és zászlókat, a vidám hangulatát. Vágókéssel vágtam hozzá egy női alakot a hozzá tartozó szöveggel (tadah). A lány derekára tettem egy chipi-masnit, és pár apró rózsaszín virág díszíti még a tortát, amit máshova szántam, de végül megmaradt, és mivel színben is passzolt…, szóval értitek…

Fogpiszkálókra ragasztottam mindent, és terveim szerint felhasználom majd mindegyiket egy, az ünnepeltről készülő nagyoldalhoz.

A chipi-girlandra raktam a szöveget: rózsaszín fonalra ragasztott betűkből azt, hogy Boldogat! Elsősorban boldog szülinapot, de mellette boldog tavaszt, boldog életet, boldog mindennapokat, boldog embereket magad körül, boldog mindent!

Bátran használjatok ti is chipiket, akril chipiket, kivágatokat tortadekornak! Mi is mutatunk még nektek példákat a scrap díszítőelemek ilyen módú felhasználására.

 

Dekorálj tortát! ScrapUp! Blog
Dekorálj tortát! ScrapUp! Blog
Dekorálj tortát! ScrapUp! Blog
Dekorálj tortát! ScrapUp! Blog
Dekorálj tortát! ScrapUp! Blog
Dekorálj tortát! ScrapUp! Blog

 

Felhasznált termékek:

20160719_092800__1538220476_84 Dekorálj tortát! - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházÜnnepi girlandok
Ünnepi girlandok
1290 Ft
noicsizma_masni1__1554118688_535 Dekorálj tortát! - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Masni chipboard
1290 Ft
web_d_00___1541505171_455 Dekorálj tortát! - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházAjtók papírkészlet
Ajtók papírkészlet
2390 Ft
pentart-paper-glue-ragaszto-scrapup Dekorálj tortát! - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Pentart Paper Glue ragasztó 80ml
990 Ft