Végre együtt

Sziasztok! E hónap elején hoztam nektek a júniusi pihenésünkről készült Végre együtt! TN füzetet inspirációként. Az albumom akkor még nem volt kész (sőt még most hátra van néhány oldal), így amikor megláttam Hajnal ehavi kihívását (Alkoss vázlat alapján!) arra gondoltam, hogy kipróbálom milyen TN füzetbe vázlat alapján alkotni.

Mondjuk Hajnal elrendezése kicsit feladta a leckét, mert két oldalt vontam össze és szerettem volna, hogy a fotóba se nagyon kelljen belevágni. Kiválasztottam az egyik kedvenc képemet a nyaralásunkról, és úgy döntöttem, hogy körbe fogom vágni magunkat, nem kell most a háttér.

A papírkészletben található „kagyló koszorús” papírt nagyjából kettévágtam és ollóval kinyiszáltam a belsejét. A közepén (4”-nál) bígeltem, és beleragasztottam a füzetbe.
Erről a ragasztásról készítettem is nektek egy képet! Arra figyeltem, hogy belül a szélétől a ragasztásnál elhagytam egy részt, hogyha valamit majd becsúsztatnék alá, akkor legyen hely. Ez később jól is jött, amikor a fotónknál a vállamat alá bújtattam!

A Hajnal vázlatán lévő vonalakat színes ceruzával, vonalzó mentén felhúztam az oldalakra, de végül megerősítettem az irányokat egy nekem kedves, festett kivágat elemmel. A köröket Sizzix-szel vágtam a készlet papírjaiból és azt hiszem a leeső darabokkal is kéne meg majd valamit kezdeni. :D
Ezután még néhány buborék kivágatot használtam, kicsit firkáltam és persze megírtam a sztorit (bár arról bővebben a következő oldalpáron lesz majd szó).

Játszatok velünk, kíváncsian várjuk, titeket mire inspirál Hajnal vázlata!

Alkotni jó!

Lily

Végre együtt ScrapUp! Blog
Végre együtt ScrapUp! Blog
Végre együtt ScrapUp! Blog
Végre együtt ScrapUp! Blog
Végre együtt ScrapUp! Blog

 

Felhasznált termékek:

hello-tenger-tn-maxi-1655811673 Blog - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Helló tenger TN maxi
6900 Ft
ketoldalas-ragasztoszalag Végre együtt - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Kétoldalas ragasztószalag
750 Ft
scrapbook-glue-1-59-oz-0-10-lb-front Végre együtt - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Magic scrapbook glue
590 Ft