noicsizma-uj-kihivas_5 Új kihívást indítok! Sőt!!! Kihívás SOROZATOT! - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház

2 hetenként mutatom majd az újabbat, összesen 3 lesz, tehát másfél hónap alatt 3 oldalt kell készítenetek! Az vesz részt a 20 ezer Ft-os ajándékutalvány sorsolásán, aki mind a 3 kihívásra készített oldalt. Az oldal mérete lehet A5, 20x20, A4 és 12” is. Tehát a határidő szeptember 30., ekkorra kell a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – ra beérkeznie mind a 3 oldalnak. A tárgy mezőbe írjátok, hogy KIHÍVÁS + a kihívás nevét!

Az első feladat az, hogy képernyőfotóval mentsd le az egyik facebook vagy instagram posztodat a szöveggel, lájkokkal, kommentekkel együtt, hívasd elő, és scrappeld meg!

Én egy nyaralós fotót választottam, Miri és Glória lányommal. Mostanában nagyon tetszenek a fehér oldalra készített alkotások, de nem igazán készítettem még ilyet, ezért kis átalakítással lifteltem Lucia Barabas oldalát. Van még hova fejlődni, de én így is nagyon szeretem!

noicsizma uj kihivas 5

noicsizma uj kihivas 5

noicsizma uj kihivas 5

Felhasznált termékek:

noicsizma_ez_mind_nyar2__1563520075_268 Új kihívást indítok! Sőt!!! Kihívás SOROZATOT! - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Ez mind nyár!
1190 Ft
noicsizma_mezei_viragok1__1563517348_156 Új kihívást indítok! Sőt!!! Kihívás SOROZATOT! - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Mezei virágok kivágatok
1550 Ft