noicsizma-decemberi-bakancslista19 Decemberi bakancslista - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház

Nem ilyen alkotócsomagot terveztünk eredetileg a csapattal, Nem is ezt a színkombót. Egy különleges, elegáns, zöld-blush-krém-fehér csomagot szerettünk volna, de aztán nem sikerült összehozni. Csak húzódott és nem jutottunk egyről a kettőre. 

Aztán Beus küldött egy pár vidám színkombót, én pedig ráugrottam erre a pink-türkiz-zöld és arany variációra. Kihagytam belőle a lányokat, öröm-tervezés következett. Belendültem a cuki-chipi-gyártásba is, ahogy láthattátok... :)

Nem csak az alkotócsomag tervezés megy mostanában nehézkesen a csapatban, hanem az inspik készítése is, így ezt is kézbe vettem. :) Kicsi albumot akartam, hogy könnyen kezelhető legyen. Már belebuktam egy pár DD-be - konkrétan egyetlen egy sem készült még el - , így én nem ragaszkodtam a napról-napra dokumentáláshoz, csak úgy akartam egy decemberi fotós albumot. Aztán beütött az ötlet: csinálok egy decemberi bakancslistát. Előre elkészítem az albumot, beleírom, amiket szeretnék, és a decemberi hajszában majd csak a fotókat kell beragasztgatnom. Pont, ahogy sokan előre összerakják a DD-t. Csak ők nem tudnak előre díszíteni, szöveges matricákat használni, mert nem fogják tudni előre, melyik napon milyen élményt fognak megörökíteni. Én viszont pontosan tudom, mik lesznek, a sorrend pedig nem számít. ;)

Úgy díszítettem az oldalakat, hogy mindenhol elférjen legalább 1 álló vagy fekvő insta fotó. Körülbelül tudom, milyen élményekről szokott sok fotó készülni, így ott több oldalt is hagytam.

 

Listát is írtam, nehogy valami kimaradjon! ;)

noicsizma decemberi bakancslista1

Plusz megmutatom, hogyan látom át a chipiket és kivágatokat egy ekkora volumenű albumnál: fiókba rakosgatom ki :D

noicsizma decemberi bakancslista2

És akkor az album... 20 x 10 cm-es, spirállal fogtam össze a lapokat. Van pár oldalra/alulra/felülre kihajtható oldala is, így összesen 26 megtölthető oldal áll rendelkezésre. A borítót sörkartonnal erősítettem meg.

noicsizma decemberi bakancslista20

noicsizma decemberi bakancslista20

noicsizma decemberi bakancslista20

noicsizma decemberi bakancslista20noicsizma decemberi bakancslista20noicsizma decemberi bakancslista20noicsizma decemberi bakancslista20noicsizma decemberi bakancslista20noicsizma decemberi bakancslista20noicsizma decemberi bakancslista20noicsizma decemberi bakancslista20noicsizma decemberi bakancslista20noicsizma decemberi bakancslista20noicsizma decemberi bakancslista20noicsizma decemberi bakancslista20

Felhasznált termékek: