noicsizma-macaron-mania3 Macaron mánia - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház

Már az első találkozásunkkor kiderült, hogy a kommunikációval nem lesz gond közöttünk.

Krisztának főzősulija van Szentendrén és minden nyáron hat hétig gyerekeket táboroztat. A táborban amellett, hogy finomabbnál finomabb ételeket készítenek, Kriszta nagy hangsúlyt fektet a kreatív tevékenységre is. Például mikor lekvárt főznek csinos, felcímkézett üvegekbe teszik, praktikus pohárjelölőt készítenek, vagy vágódeszkából felírótáblát… de a nagy durranás minden évben a saját szakácskönyvük, amit a heti menüből maguk állítanak össze a gyerekek, Kriszta pedig mindig újít rajta valamit. Ez az újítás múlt éven a scrapbook szakácskönyv volt. Nagy örömömre, ugyanis ennek összeállításához tőlem kért útmutatást.

Múlt tavasz óta a gyerekeim több kurzusán is jártak, én is ”megtanultam” a macaron készítés csínját-bínját, ő meg időközben belevetette magát a scrapbookozásba… és hát, barátok is lettünk 😊

Ezt az oldalt születésnapjára készítettem, az eddigi egyetlen közös fotónkból. Az őszi táborra tervezett papírkészlettel és kivágatokkal dolgoztam. Az alapkartonra festettem, pecsételtem, pacáztam. A 20x20-as papírokat félbevágtam és egy csíkba összeragasztottam, így tudtam ”faltól-falig” használni. A befőttesüveg chipboarddal először shaker boxot gondoltam készíteni, de ránéztem a macaronos fotóra és úgy éreztem, mégiscsak azzal az igazi!

Az ajándék célba ért… és Kriszta azóta már saját oldalakkal, sőt albumokkal is büszkélkedhet 😊

Hiába, a scrapbooking fertőző, akár a macaron készítés 😉

noicsizma macaron mania7

noicsizma macaron mania7

noicsizma macaron mania7

noicsizma macaron mania7noicsizma macaron mania7

noicsizma macaron mania7

Felhasznált termékek:

befottes_uveg_noicsizma1__1527590364_927 Macaron mánia - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházBefőttes üveg sziluettek
Jar silhouettes
690 Ft
noicsizma_viragzo_osz1__1568193192_752 Macaron mánia - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Virágzó ősz kivágatok
1390 Ft