Őszi túra

Két évvel ezelőtt a Jókai kilátó volt a túránk célja. Aztán még sem értünk el odáig. Az Arácsi úton lévő füredi piac mögötti nagy parkolóból indultunk. A kilátó felé vezető ösvény balra tart meredeken felfelé, a hatalmas keresztet már alulról láttuk, pár perc kaptató után fent is voltunk a fakeresztnél. A kilátás lélegzetelállító már innen is, lábunk előtt egész Balatonfüred, a Tihanyi-félsziget. Minket levett a lábunkról ez a kilátás, leültünk egy ott lévő padra és csodáltuk a természet szépségét.

Most pedig az oldalról. A fehér alaplapot pacsmagoltam, pöttyöztem, majd a tavalyi "Az ősz egy második tavasz" chevron papírját használtam alapnak. Felvágva olyan lett, mint egy túraösvény, majd ráragasztottam az alaplapra és itt-ott az oldalhoz varrtam. A fénykép alá mintás papírt rétegeztem, majd kivágatokkal és chiboardal "körbeöleltem".

Olyan jó volt készíteni az oldalt és emlékezni arra a gyönyörű őszi napra!

 

Őszi túra ScrapUp! Blog Őszi túra ScrapUp! Blog Őszi túra ScrapUp! Blog Őszi túra ScrapUp! Blog Őszi túra ScrapUp! Blog Őszi túra ScrapUp! Blog Őszi túra ScrapUp! Blog Őszi túra ScrapUp! Blog

 

 

Felhasznált termékek:

osz-szoveges-matricaiv-scrapup1 Őszi túra - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Őszi szöveges matricaív
1490 Ft
IMG_6789__1537705225_903 Őszi túra - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházLevél sziluettek
Leaf silhouettes
1490 Ft
fenykepezz_sokat_noicsizma1__1530882942_384 Őszi túra - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFényképezz sokat! matrica
Take a lot of photos sticker
990 Ft
feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Őszi túra - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
White cardboard base 12"
290 Ft