Tavaszi szél

Idézhetném akár Miranda Priestly cinikus szavait is Az ördög Pradát visel című filmből: virágok, tavasszal, nagyon eredeti!

Nézzük azonban egy másik szempontból a dolgot: világjárvány van (még mindig!!!) és kisgyerekes anyuka vagyok. Hogy jön ez a tavaszhoz és a virágokhoz? Nos a válasz nagyon egyszerű, igyekszem Bogásan csacsogósan elmesélni.

Végre tavasz lett, végre virágba borultak a fák, főleg a kedvenceim (magnólia és cseresznye) és mekkora mázli, hogy a környező utcákban rengeteg van belőlük, már csak egy kellemes (fotózós) séta kellene valamikor.

Első számú probléma: nah de ilyen fejjel? Tudom, első világbeli probléma, anyakonty oszt jóvan az, nah de tavasz van, ilyenkor egy nőnek kell a megújulás.

Második számú probléma: hova rakjam arra az időre a gyerkőcöt? Igen, önző nőszemély vagyok, ugyanis szerettem volna egy olyan sétát, ahol nem kell babakocsit tolnom és csak élvezem a virágzó fákat és a napsütést, egyedül.

A hajam elég rég látott fodrászt (főleg, hogy a fodrászom nem is dolgozhatott az elmúlt pár hónapban a járványhelyzet miatt) és bár home fodrászat van nálunk a konstans home office mellett – vagyis a párom haját én nyírom, de a sajátomat?! Nos, a szükség törvényt bont, így megnyírtam magamat. Kissé szélfúttára sikerült, de mit számít ez a tavaszi szélben, nemdebár? Első számú probléma megoldva 😊

Második számú problémát természetesen a párom oldotta meg, aki hamarabb befejezte a munkanapját és közölte, hogy nekik Kornéllal fontos pasis megbeszélnivalójuk van, amihez én nem kellek, ergó kaptam egy pár órát gyerekmentesen.

Naná, hogy csinosba vágtam magam, hiszen a környező 5 utcát terveztem végig sétálni egy teljes órán át, és nekiindultam.

Minden virágzó cseresznyefát IS lefotóztam és nem tudtam megállni, hogy egy selfie is készüljön (ezt használtam fel az oldalon). Az utcán szembejövők nem értették, hogy miért is a sejtelmes mosoly az arcomon, hiszen ők nem tudhatták, hogy épp teljes valómmal megélem a tavaszt, a virágok illatát, a napsütést, mindezt egy új frizurával, amibe bele-belekap a tavaszi szél.

(Azt ugye mondanom sem kell, hogy hazaérve szétpuszilgattam a gyerekemet és közöltem az apjával, hogy mennyire hiányoztak 😊 )

Az oldal pedig így állt össze erről a sétáról: egy 12”-es fehér alapkarton a bázis. A Selfie és a Hello Nyár papírkészletből vágtam fel 0.5 és 1 inches csíkokat, a végeiknél összeragasztottam őket, kis hurkokat képezve belőlük. Félkörívben helyeztem el a papírhurkokat az oldalon, mintha oldalról fújná őket a szellő. A legbelső félkörívre elhelyeztem néhány színben passzoló tavaszi kivágatot is. A fotót 3D ragasztókockákkal megemeltem, néhány szómatricát elszórtam kommentként és a címet is kissé szélfútta módon pakoltam fel a betűmatricákból a fénykép alatt. Némi akril spriccelés és enamel pötty még néhány helyre és készen is lett az alkotás.

Remélem Ti is megélitek a tavaszt és sok-sok emléket készítetek ezen alkalmakról.

 

Tavaszi szél ScrapUp! Blog
Tavaszi szél ScrapUp! Blog
Tavaszi szél ScrapUp! Blog
Tavaszi szél ScrapUp! Blog
Tavaszi szél ScrapUp! Blog

 

Felhasznált termékek:

feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Tavaszi szél - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
White cardboard base 12"
290 Ft
web_selfie__1532005551_29 Tavaszi szél - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Selfie paper set
1890 Ft
web_nyar_papir_00__1531996423_595 Tavaszi szél - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Hello summer! paper set
2390 Ft
noicsizma_tavaszi_allatok_kivagatok7__1554117609_892 Tavaszi szél - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Spring animals cutouts
1550 Ft
betukeszlet_noicsizma1__1530787167_163 Tavaszi szél - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházApró betűmatrica
Tiny letter sticker
790 Ft
ma_is_csinosan_noicsizma1__1531311788_746 Tavaszi szél - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházMa is csinosan - matricaív
Dress up even today-sticker sheet
990 Ft
scrapup_uj_idoszamitas-matricaiv-fekete5 Tavaszi szél - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
New timekeeping sticker
990 Ft
ketoldalas-ragasztoszalag Tavaszi szél - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Two-sided adhesive tape
850 Ft