boldog CSALÁD – boldog OTTHON

Remélem, hogy már Ti is válogatjátok a fotókat Andi fekete-fehér kihívására, ahogyan én is; illetve az igazság az, hogy a felhasznált fotó már egy ideje az asztalom sarkán várakozott, csak még nem tudtam, hogy mit is akarok kezdeni vele, a kihívás azonban megadta a löketet. Köszi Andi! 😊

Az oldalon szereplő fotót a külső kapunknál lőttem, kezemben az új otthonunk kulcsai virítanak. A sztori a kép mögött pedig a következő:

Családdá válni, egy folyamat. Két ember összetartozásából egy új közösség születik. A mi életünkben is változást hozott a hír, hogy hárman leszünk és habár felhőtlen volt az öröm és a boldogság, tudtuk, hogy ez egyben új igényeket, szükségleteket, feladatokat, szerepeket, valamint kihívásokat is jelent a számunkra. Az egyik ilyen jelentős feladat: az új otthonunk megtalálása volt.

Nem ment könnyen, mint ahogyan egy világjárvány közepén kb. semmi. Volt izgulás, többszöri megtekintés, ajánlattétel, visszautasítás, csalódás, újra keresgélés, bizakodás, kétségbeesés, de végül csak megtaláltuk azt, amit most otthonunknak mondunk. Élvezzük, imádjuk, igyekszünk belakni, csinosítani, megtalálni a scrapcuccoknak a helyét 😊 stb. Azt kell, hogy mondjam, bejövős a hely, egy darabig nem dobozolunk, maximum kifelé, a még ki nem bontottakat.

Az oldal összeállítása pedig így történt:

Egy 12”es fehér alapkartont vettem alapnak, amire egy hajtogatott papír rozetta került középre. A Selfie papírkészlet megmaradt darabjaiból 4 db 3x8 inches csíkot vágtam, amiket negyed inchenként megbígeltem  majd legyezőszerűen összehajtogattam és a végeiknél összeragasztottam. Kivágtam egy kb 8 cm átmérőjű kört, amit a rozetta közepére ragasztottam, megtartva így a kör formát.

Az Ingyom-bingyom készlet fekete fehér levélmintáit megtartottam és ennél az oldalnál fel is használtam őket, hogy kiegészítsem a Festhető virágok kivágatait. A Virágözön kivágat zöld leveleit is felhasználtam, hogy visszahozzam a papíron szereplő zöld színt a díszítésnél.

A fotómat középre helyeztem el, ami alá az Otthon, édes otthon egyik mini kártyáját is beszúrtam. A címet a rozetta vonalát követve helyeztem el, majd elszórtam még néhány gondolat címke és enamel pöttyöt, ill. a hivatalos beköltözésünk dátumát is rábélyegeztem az oldalra, mert 10 év múlva arra már biztosan nem fogok emlékezni. Abban viszont biztos vagyok, hogy sok boldog emlékünk születik majd még az új otthonunkban, amiket érdemes lesz megörökíteni egy-egy scrapoldal erejéig. 😊

 

boldog CSALÁD – boldog OTTHON ScrapUp! Blog
boldog CSALÁD – boldog OTTHON ScrapUp! Blog
boldog CSALÁD – boldog OTTHON ScrapUp! Blog
boldog CSALÁD – boldog OTTHON ScrapUp! Blog
boldog CSALÁD – boldog OTTHON ScrapUp! Blog
boldog CSALÁD – boldog OTTHON ScrapUp! Blog
boldog CSALÁD – boldog OTTHON ScrapUp! Blog

 

Felhasznált termékek:

feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Blog - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
Fehér alapkarton 12"
190 Ft

web_selfie__1532005551_29 boldog CSALÁD – boldog OTTHON - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Selfie paper set
1890 Ft
web_otthon__1531822868_612 boldog CSALÁD – boldog OTTHON - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházOtthon, édes otthon- kártyák
Home sweet home labels
590 Ft
web-anyak-napja-2021--idezetes-su-16170890498 boldog CSALÁD – boldog OTTHON - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Ingyom-bingyom A5 kivágóív
590 Ft
noicsizma_viragozon_kivagatok6__1554117017_386 boldog CSALÁD – boldog OTTHON - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Blooming cutouts
1550 Ft
noicsizma_festheto_viragok10__1555326599_664 boldog CSALÁD – boldog OTTHON - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Colouring flowers cutouts
1550 Ft
smart_mini_noicsizma1__1528112183_662 boldog CSALÁD – boldog OTTHON - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházChipboard betűkészlet - Smart Mini
Chipboard Fonts – Smart Mini
1090 Ft
ketoldalas-ragasztoszalag boldog CSALÁD – boldog OTTHON - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Two-sided adhesive tape
850 Ft