...minden most kezdödik el...

Ma nem egy tőlem megszokott oldalt hoztam. Gondoltam, ha kihívás, akkor hívjuk ki magunkat és kalandozzunk olyan területekre, amelyek nem megszokottak, amelyek tényleg kihívást jelentenek, de úgy, hogy kövessük a kihívás kiírását is.

Én már nagyon régen készítettem egy tages oldalt, ha írhatom igy "hajnalos megoldásokkal"   most gondoltam egy picit játszom és kalandozom a kezdők botladozó lépéseivel a mixed-média világában. Igy elővettem egy fehér alapkartont, amelyre ruhacímkéket azaz tag-et ragasztottam, majd az egészet fehér gessoval átfestettem. Erre jött száradás után a festékkel való pacázás, folyatás, fröcskölés, majd itt-ott fekete akril ceruzával a címkék széleit picit satíroztam.

Majd a "Susogja a szellő" 04-es papírjából kivágtam pár pillangót. A fényképet is tagre tettem, igy tényleg tele az oldal tagekkel, csak amig a ruhacímkék belesimulnak a háttérbe egy kis dimenziót is adva neki, addig a fénykép alatti nagy tag dekorációként funkciónál, amelyre egy szalag is került.

Ha ránézek az oldalra, picit olyannak látom, mint egy Art Journal oldalpárt, éppen ezért nem kapott nagy címszót, hanem egy olyat, amelyik illik az összképhez és a komment is tökéletesen passzol a képhez, amelyet akkor készítettek rólam, amikor egy nagy elhatározás után az egész életemet megváltoztattam. Sajnos ezeket a szócímkéket nem tudtam linkelni, mert csak és kizárólag az Agatha-Fesztre voltak tervezve és aki részt vett az ottani WS-n, azok vásárolhatták meg.

Ennyi erről a kalandozásomról, remélem tetszeni fog nektek.

...minden most kezdödik el... ScrapUp! Blog
...minden most kezdödik el... ScrapUp! Blog
...minden most kezdödik el... ScrapUp! Blog
...minden most kezdödik el... ScrapUp! Blog
...minden most kezdödik el... ScrapUp! Blog
...minden most kezdödik el... ScrapUp! Blog

 

Felhasznált termékek:

feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 ...minden most kezdödik el... - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
White cardboard base 12"
190 Ft
susogja-a-szello-04-1650444187 ...minden most kezdödik el... - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Susogja a szellő-04
350 Ft
veled-kerek-papirok-scrapup ...minden most kezdödik el... - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Round with you paper set
1490 Ft
viragos-vilagom-papírkeszlet-scrapup ...minden most kezdödik el... - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Virágos világom
1190 Ft
scrapbook-glue-1-59-oz-0-10-lb-front ...minden most kezdödik el... - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Pentart Paper Glue
590 Ft
ollo-8937900 ...minden most kezdödik el... - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Pointed paper scissors
2550 Ft