noicsizma-sweet-day5 Sweet day - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház

Készülök az öszi scraptáborba, igy elkezdtem átmazsolázni a gépen levö fényképeket  és átnéztem a már kinyomtatottakat is. Igy került a kezembe ez a fotó is, amelyet nagyon szeretek és egy csodálatos nap egyik pillanatát örökiti meg. Szeretem-fénykép, csak az a fü ne lenne olyan zöld :-). Nem a kedvenc szinem a zöld , igy valahogyan nem találtam a fényképhez sem megfelelö papirt, sem kiegészitöt, mert úgy éreztem, bármilyen scrapbook papirra tettem rá, hogy az a zöld mindent visz. Igy ott állt a fénykép, hátán a készités dátumával és a rövid storyval a fiókban. 

Most mégis valahogy oldalra kivánkozott és igen, volt hozzá (nemrég rendeltem) kivágat, chipi - igy gondoltam egy nagyot és a hátteret magam készitettem .Nem vagyok nagy Mixed Media-s, de kell néha a kihivás is, igy pacáztam, fröcsköltem, pecsételtem és készitettem egy hátteret. A chipboardok alá a "Nyári szél" alkotócsomag csodás papirjait ragasztottam, majd 3D ragasztóval elemeltem az oldaltól. A fotó alá maradék papirokat rétegeztem és úgy  a fényképet, mint a hasáb chipboardokat körül öleltem a szépséges kivágatokkal. Egyik másik kivágat alá tettem 3D ragasztót. Már a komment és a dátum hiányzott. Ráirtam a storyt  egy papircsikra és tettem ide, tettem oda az oldalon, hogy hová is irhatnám a kommentet, de sehogyan nem tetszett. Gondoltam egyet és a papircsikból egy cimkét készitettem, majd  betettem a fénykép alá, tehát ne keressétek a dátumot és a kommentet az oldalon:-).

Ennyi az oldalról. Ha van ilyen fényképetek, amelyik hónapok óta screppelésre vár, mert valahogy a meglevö papirjaitokkal nem passzol, fessetek hátteret, chipi szerintem mindegyik screpper fiókjában lapul, kivágatokért pedig kukkintsatok be a NCsD webshopjába, mert rengeteg csodaszép új kivágat várja, hogy méltó diszitése legyen a legújabb oldalatoknak. Uff, én beszéltem, alkotásra fel!

Ich bereite mich auf das Herbsttreffen der Srappies vor und suche die alten Fotos durch. So habe ich  dieses Foto gefunden, das einen wunderbaren Augenblick verewigt. Der Gras ist leider zu grün darauf, deswegen habe ich  kein passendes Papier dazu gefunden. So habe ich beschlossen, den Hintergrund selbst zu malen. Ich bin keine große Meisterin in Mixed Media, so habe ich einfach gespritzt, gestempelt und so weiter, bis ich einen passenden Hintergrund herstellen konnte.

Unter die Chipboards habe ich die wunderbaren Papiere des Kits „Sommerfrische“ geklebt und mit 3D Kleber hervorgehoben. Unter das Foto habe ich mehrere Schichten der restlichen Papiere gelegt und sie – zusammen mit den Bildern – mit den wunderschönen Ausschnitten umgenommen. Es fehlten nur ein Komment und das Datum. Die Geschichte habe ich auf einem Stück Papier notiert und unter dem Foto versteckt.

Falls auch Ihr Fotos habt, die lange darauf warten, gescrappt zu werden, sollt Ihr einfach einen Hintergrund mahlen, die wunderbaren Ausschnitte im Webschop NCsD auswählen, die nur darauf warten, Euer neues Werk zu schmücken! Uff, habe ich gesprochen, zum Werkeln auf!

noicsizma sweet day8

noicsizma sweet day8

noicsizma sweet day8

noicsizma sweet day8

noicsizma sweet day8

noicsizma sweet day8

noicsizma sweet day8

Felhasznált termékek:

geometrikus_hasabok_noicsizma1__1534425735_234 Sweet day - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházGeometrikus hasábok
Geometric prisms
690 Ft
noicsizma_viragozon_kivagatok6__1554117017_386 Sweet day - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Blooming cutouts
1550 Ft