Apró őszi örömök

Tudom, hogy már lassan beindul a karácsonyi láz scrapbookos körökben is (elvégre alig 40 nap és itt a szenteste). Nálunk is elérhető már a Csing-ling-ling csodás karácsonyi készlet, de azért én még az őszben vagyok, pláne, hogy szívkedvenc ez a mostani készletünk (Bekuckózva), így most ebből hozok Nektek egy alkotást.

Remélem még emlékeztek a #10on10scrapbooking projektemre, - itt írtam róla részletesebben - most is ebbe az a5-ös méretű albumba készítettem oldalpárokat és persze a fedő borítót is.

A fedlap elkészítéséhez előkaptam a Sizzix-et és tekertem néhány falevelet, amelyeket úgy helyeztem el, mintha éppen ráhullanának a papírra és az alján össze is gyűlne egy kisebb avarkupac; ehhez különböző magasságú 3D ragasztókockákat használtam. A készlet matricáiból is elhelyeztem egy párat és némi apró szóró chipboardot is, hogy még több levél legyen az oldalon, elvégre ha már ősz, legyen kövér, mármint falevelekkel teli.

Az első oldalpár a publikusabb, így azt mutatom meg Nektek. A csodás papírokból csíkokat helyeztem el mind a két oldalon, és a papírok színeihez igyekeztem választani a fotókat és a kiegészítőket is.

A képek mérete 5x5 cm-es, némi fehér alapkarton háttérrel. Van olyan kép, ami a teraszunk dekorációját mutatja, van, amit a sétáink alatt fotóztam, a mókus pedig a konyhaablakunk előtti fenyőfán szokott mászkálni, épp egy jó pillanatban kaptam el. 🙂 Ezek csupa olyan pillanatok, amik nekem az őszre utalnak, felidézve a színeit, a hangulatát és persze sok-sok emléket. Szeretem ezeket az apróságokat elraktározni, mert rájuk nézve az említett dolgok mind-mind visszaköszönnek. Még a kávé illatát és a süti ízét is érzem a számban.

Remélem Ti is átéltek hasonló öröm pillanatokat. Örökítsétek meg őket, mert érdemes, pláne ilyen csodás őszi témájú termékekkel.

Apró őszi örömök ScrapUp! Blog
Apró őszi örömök ScrapUp! Blog
Apró őszi örömök ScrapUp! Blog
Apró őszi örömök ScrapUp! Blog
Apró őszi örömök ScrapUp! Blog
Apró őszi örömök ScrapUp! Blog
Apró őszi örömök ScrapUp! Blog

Felhasznált termékek:

feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Apró őszi örömök - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
White cardboard base 12"
290 Ft
2021-osz-bekuckozva- boríto.rbg-01 Apró őszi örömök - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Bekuckózva alkotócsomag
5900 Ft
IMG_6761__1537719099_224 Apró őszi örömök - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházMini őszi falevelek
Mini autumn leaves
690 Ft
bekuckozva-kivagat Apró őszi örömök - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Ingyom-bingyom kivágat
1550 Ft
gepiros_webre_v__1531823340_157 Apró őszi örömök - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Color word tags
590 Ft
ongyogyulo-vagoalatet-a3-22 Apró őszi örömök - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Öngyógyuló vágóalátét A/3+ (30x45cm)
5800 Ft
papierschneide-und-falzmaschine-50046000-6a3-2 Apró őszi örömök - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Papírvágó- és falcológép
8500 Ft
{vmimport 1107}