noicsizma-hello-tenger6 Helló tenger - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház

Nekem az idei nyaralásunk volt az eddigi legjobb, mióta családunk van! A tavalyi nyaraláson pl. nem voltam valami jó passzban, ami picit rányomta bélyegét az idei készülődésre. Az apartman udvarán levő medence is aggodalomra adott okot, tekintve, hogy a háromból két gyerekem nem vízbiztos. A bérleménnyel kapcsolatban is volt némi rossz érzésem, miután a tájékoztatótól eltérően, a szállás díját teljes egészében ki kellett fizetni, még az nyaralás megkezdése előtt. Szóval mindenféle kétellyel néztem az éves, nagycsapatos, horvátországi nyaralásunk elébe.

Aztán megérkeztünk Dugi Otok szigetén egy helyes kis falucskába. A szállásunk kifogástalan volt: „tiszta rendes ház”, ízléses, jól felszerelt apartmanokkal, kedves háziakkal. A társasággal mondjuk sosem volt gond, de így, hogy a gyerekeink egyre önállóbbak, nekünk is több szabadság jutott! … na jó, ehhez azért hozzájárult a 26 részes, „80 nap alatt a föld körül Willy Foggal” című rajzfilm is 😊 Persze nem kárhoztattuk a gyerekeket folyton mesenézésre, csendespihenőt töltöttek ezzel. Napközben pedig csatangoltunk a szigeten: voltunk a Kornati Nemzeti Parkban, különböző helyeken fürödtünk, este várost néztünk, fagyiztunk, geoládát is kerestünk, ”otthon” grilleztünk, medencéztünk (az úszástudatlan gyerekeim pedig rendre felvették a karúszót, jeee!).

Az egyik legszebb hely volt, ahol ezt a fotót készítettem Emíliáról. Fehér homok, kristálytiszta víz! Ilyen helyen egyszerűen nem lehet rossz fotót csinálni! … csak az a fránya karúszó Emi kezén, az nem kellett volna 😊 Na, nem baj, jó kis vidám oldalt kerekítettem belőle festegetéssel, stencilezéssel és sok csiri-biri kiegészítővel 😉

noicsizma hello tenger10

noicsizma hello tenger10

noicsizma hello tenger10

noicsizma hello tenger10

noicsizma hello tenger10

noicsizma hello tenger10

noicsizma hello tenger10

noicsizma hello tenger10

noicsizma hello tenger10

Felhasznált termékek:

noicsizma_kagylovadaszat4__1563519522_655 Helló tenger - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Nagy kagylók
890 Ft
noicsizma_a_napfeny_ize1__1563516571_705 Helló tenger - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházA napfény íze
A napfény íze kivágatok
1390 Ft