Miku móka

Évek óta hagyomány, hogy december 5.-én a munkahelyemen Rudolfnak öltözök, legalábbis, ami az agancsot és a piros orrot illeti és ebben a szerelésben járom végig az irodákat, mosolyt csalva a kollégák arcára. Szaloncukorral is megkínálom őket (persze, csak ha a jó listán vannak 😊) és mivel eléggé nemzetközi a banda nálunk, nem mindenki tudja, hogy miért is suvickoljuk ki a kiscsizmáinkat december 5.-én este, avagy még sosem ettek szaloncukrot. Ezáltal remek alkalom adódik egy kicsit mesélni nekik a Mikulás ünnepségről, a szaloncukorról és persze a virgácsról.

Tavaly a közvetlen kolléganőm, Gabi is befűzhető volt a „hülyeségbe”, így ketten jártuk végig a részlegünket, főnökasszonyunk legnagyobb örömére. Másnap céges Mikulás ünnepség volt a gyerekeknek, ott sem maradhatott el a bolondozás és mivel közös selfie mindig kell, így születtek meg a fotói ennek az oldalnak és ennyi a háttérsztori.

A hogyan is készült az oldalra a válasz pedig íme:

Az oldalon 5x5 cm-es ablakokat vágtam művészkéssel, amik mögé a December lapjai papírjaiból vágtam hátteret, illetve a fotókat rejtettem mögéjük. Az ablakok kihajtós részét miltonkapcsokkal fogattam az alapkartonhoz. A díszítést és az oldal címét a Mikulás matricaív vidám alakzataival oldottam meg, az égősorba bugyolált hóember az egyik kedvencem.

Néhány gondolat még a Fényképezz sokat matricaívről, az elmaradhatatlan dátum és persze egy kis akrilfestékes fröcskölés a képek köré tette teljessé és késszé ezt a vidám kis oldalt.

Miku móka ScrapUp! Blog Miku móka ScrapUp! Blog Miku móka ScrapUp! Blog Miku móka ScrapUp! Blog Miku móka ScrapUp! Blog Miku móka ScrapUp! Blog Miku móka ScrapUp! Blog

Felhasznált termékek:

feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Miku móka - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
White cardboard base 12"
290 Ft
web-December-lapjai-scrapup Miku móka - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
December pages package
2290 Ft
web-mikulas-scrapup Miku móka - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Santa Claus sticker
1490 Ft
fenykepezz_sokat_noicsizma1__1530882942_384 Miku móka - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFényképezz sokat! matrica
Take a lot of photos sticker
990 Ft
ketoldalas-ragasztoszalag Miku móka - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Two-sided adhesive tape
850 Ft