Mindig csinos

A szó minden értelmében divatos alkotócsomagból gyönyörű albumokat készítettek a lányok, egyik szebb mint a másik, így egy kicsit gondolkodóba estem, mutassam vagy ne az én kis egyszerű albumomat. Hát itt van és mutatom. Amint a múltkor említettem, az album ajándékba készült a barátnőmnek, aki mindig nagyon csinosan öltözködik, nagyon szereti a kézműves dolgokat és mindent, ami nem tucatárú és aki anno a válásom után sokat biztatott, hogy találjak valami új hobbit magamnak, mert meglátom, az sokat segít. Igaza volt, szuper hobbi ez, így most egy szívvel-kézzel készült scrapbookos ajándékot kap.

Az album nagysága 6" x 6" és 10 lapból áll. Nem bonyolítottam túl, mert a barátnőm nem scrapbookozik és ebben az esetben az egyszerűbb a nagyszerűbb. Már jártam meg, hogy az ide nyílik, oda nyílik, sok zsebes, elrejthető kommentes albumot csak nézte az ajándékozott, de nem tudta hova mit ragasszon, írjon, tegyen. Ezen elgondolás mentén a fotók helyét és nagyságát is ki-és megjelöltem az albumban. A jelölő lapok 3,25" x 4,25"-ek, erre ráragaszthatja a 3" x 4" -es fotókat, amelyek így egy kis keretet is kapnak. A jelölő lapok hátához itt-ott tag-et tettem, azokra majd a fotó története kerül.

A tojásokra virág és levél kivágat került, amelyeket szintén erős kétoldalú ragasztóval ragasztottam fel. A táska "fülei"  15x2cm  papírcsikók, amelyeket félbe hajtottam, összeragasztottam. A “füleket” a táskához szintén a nagyon erös kétoldalú ragasztóval ragasztottam,  így strapabíróbb lett.

Az albumhoz "A divat én vagyok" alkotó csomagot használtam, kiegészitve fóliával, régebbi és újabb chipboardokkal és az elözö alkotó csomagokból megmaradt papirokkal, kiegészitökkel. Igen, nagyon jól lehet használni a régebbi alkotó csomagból megmaradt "kincseket", mert szinte minden mindennel szuper összhangban van.

Végre "Babett" is bevetésre került, egy-egy oldalt körbe varrtam és az alkotó csomaban levö himzöfonallal a varrható tagtartót is kivarrtam. Került az albumba cérna, fonal, szalag, pici csipke is, elvégre a divathoz mindezek hozzátartoznak és illenek nagyon a divat témához. Itt emlitem meg, hogy az egyik oldalnál Steffi Ried ( @steffiried) egyik album oldala inspirált, lifteltem is, mert nagyon tetszett.

Az album elkészitése egy kicsit kihivás is volt, mert fotók nélkül elég nehéz egy jó albumot összehozni (mondom én), mert el -el gondolkodtam azon, hogy a diszités vajon illeni fog-e majd azokhoz a fotóhoz, amelyeket a barátnöm beleragaszt.

Az albumban levö utolsó lapot nem diszitettem. Összekészitettem egy tasakba pár kivágatot, virágot, matricát, chipboardot és visszaszedhetö ragasztóval az utolsó lap hátára ragasztottam. Arra gondoltam, nem titkolt szándékkal, hadd diszitse, dekorálja, készitse el az utolsó oldalt majd a barátnöm, hátha beleszeret ö is ebbe a szuper hobbyba.

Én a magam részéröl elterveztem, készitek még egy albumot ebböl az alkotócsomagból és azt megtartom magamnak :-).

Nektek pedig, akik januártól követtétek a blogon levö inspirációimat, köszönöm szépen az érdeklödéseteket, a kedves hozzászólásaitokat és természetesen a sok szivecskét és "likeot" igazán jól esett a lelkemnek.

Edit neked a lehetöséget, jó volt itt lenni és alkotni a gyönyörü NöiCsizma Design termékekböl.  

Galéria:

mindig csinos noicsizmamindig csinos noicsizmamindig csinos noicsizmamindig csinos noicsizmamindig csinos noicsizmamindig csinos noicsizmamindig csinos noicsizmamindig csinos noicsizmamindig csinos noicsizmamindig csinos noicsizmamindig csinos noicsizmamindig csinos noicsizma

Felhasznált anyagok:

 

tavaszi_mini_papirkeszlet_noicsizma_pa0002_1__1522133034_630 Mindig csinos - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Tavaszi mini papírkészlet
790 Ft
kishercegno_papirkeszlet_pa0003_noicsizma_10__1522141422_900 Mindig csinos - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
KishercegNŐ - papírkészlet
2390 Ft
a_divat_en_vagyok_papirkeszlet_pa0004_noicsizma_3__1522141851_405 Mindig csinos - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
A divat én vagyok! - papírkészlet
2390 Ft
osszeszedtunk_tucskot_bogarat_ch0005_noicsizma_1__1522142363_284 Mindig csinos - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Összeszedtünk tücsköt-bogarat
1600 Ft
kishercegno_papirkeszlet_pa0003_noicsizma_10__1522141422_900 Mindig csinos - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
KishercegNŐ - papírkészlet
2390 Ft
kishercegno_papirkeszlet_pa0003_noicsizma_10__1522141422_900 Mindig csinos - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
KishercegNŐ - papírkészlet
2390 Ft