ScrapUp! ScrapBook

Szendelbacherné Marsay Erzsébet

Sziasztok, Teti vagyok. Sokatokkal már ismerjük egymást a scraptáborokból és a pécsi klubból, még többetekkel pedig ezután fogunk megismerkedni.

Szerelem első látásra

A scrapbook világába Edit vezetett be néhány évvel ezelőtt. Szerelem volt első látásra, amit, gondolom, itt mindenki mélységesen megért. Azóta pedig, amikor csak az időm engedi, lelkesen alkotok.

A cég átvételével régi, titkos vágyam teljesült. Imádom a sok gyönyörű papírt, díszítőelemet, a chipboardokat, a kivágatokat, és most mindez az enyém :D.

Persze, ti is kaphattok belőle, ahogy azelőtt.

Marsay Erzsébet Teti

Pihentető időtöltés

Régóta szerettem volna, hogy a scrapbookozás komolyabbra forduljon az életemben és több legyen, mint egy pihentető időtöltés.

Férjemék családi vállalkozásban kesztyűgyárat üzemeltetnek (igen, pécsi kesztyű), én pedig az ő munkáját segítettem. Több mint húsz éve működök közre különböző üzletek irányításában, bízom a tapasztalatomban és amit csak lehet, megteszek azért, hogy itt is minden flottul menjen. Ha valami mégsem stimmel, szóljatok!

Ha ti örültök, én is örülök

Mostantól a legfontosabb feladatom pedig az lesz, hogy továbbra is türelmetlenül várjátok és izgatott örömmel bontsátok ki a tőlünk érkező csomagokat. Ha ti örültök, én is örülök, ez ilyen egyszerű.

 

 

 

 

 

Bemutatkozik A ScrapUp Csapat

ScrapBook csapatunk készíti termékeinket, melyek számos rangos scrapbook folyóiratban megjelent alkotásokon láthatók, és ezt nem csak a vállalkozás szempontjából siker, de mutatja a hazai scrap élet felvirágzását is, ami nagy örömmel tölt el.