Maszkot a pofira menjünk tutira

Tavaly márciusban, amikor felkerült a "pofinkra" a maszk, azt hittem pár hónap és lekerül. Igy nem is készítettem hirtelen felindulásból egy olyan oldalt, ahol ezt örökítettem volna meg. Aztán most már lassan eltelt egy év és még mindig az van, hogy "maszkot a pofira menjünk tutira" és oltás vagy sem, egyelőre marad a maszk.

Ezt az oldalt a fénykép inspirálta, vagyis inkább a maszk fölötti mosolygó szemek, mert hiába ez a vírusos helyzet, két fiatal öröme, reménye és hite, hogy egyszer ez a fránya dolog lekerül rólunk, látszik a szemükben. A fényképen az unokaöcsém, az én kedvenc házi fotósom (@adamnaturephoto) , és a párja van és ajándék lesz ez az oldal nekik.

A szuper és vadonat új "Virágos világom" 30"x30" papírját használtam, amelyből középről kivágtam egy nagy szívet. A papír hátára dekorgumi került, majd egy fehér alapkartonra ragasztottam. A szív belsejébe kis masnik kerültek. Színesek, vidámak ezek a kis masnik is és a szivárvány minden színében pompáznak. Ezek a masnik az elmúlt három év során felhasznált papír kollekciók maradék papírjaiból készültek. A felhasznált termékeknél nem fogom őket feltüntetni, mert elég, ha benéztek a webshopba és rákattintotok a "Papírok" fülre, ott megtaláljátok őket.

Az oldalra került még pár szómatrica, ami védjegyemmé vált és kész is lett.

Ezzel az oldallal búcsúzom Tőletek. Köszönöm szépen az érdeklődéseteket, a kedves hozzászólásaitokat és természetesen a sok szivecskét és "like-ot", igazán jól esett a lelkemnek. Remélem, az elmúlt három évben sikerült az alkotásaimmal inspirálnom Titeket és a blogon levő kísérő szövegeimet is örömmel olvastátok. Kövessétek és olvassátok továbbra is a ScrapUp! blogját, mert az új Kreatív Csapat csodás dolgokkal készült már.

Maszkot a pofira menjünk tutira ScrapUp! Blog Maszkot a pofira menjünk tutira ScrapUp! Blog Maszkot a pofira menjünk tutira ScrapUp! Blog Maszkot a pofira menjünk tutira ScrapUp! Blog Maszkot a pofira menjünk tutira ScrapUp! Blog  

Felhasznált termékek:

feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Maszkot a pofira menjünk tutira - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
Fehér alapkarton 12"
290 Ft
viragos-vilagom-papírkeszlet-scrapup Maszkot a pofira menjünk tutira - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Virágos világom
1190 Ft
ketoldalas-ragasztoszalag Maszkot a pofira menjünk tutira - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Kétoldalas ragasztószalag
850 Ft
covid19_fekete_scrapup__1590421758_781 Maszkot a pofira menjünk tutira - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Covid 19 matricaív
1490 Ft