Ereszd el a hajam (avagy variációk egy témára)

Boga alkotása, amelyet a kihívásra készített, annyira inspiráló volt, hogy már másnap nekiálltam egy oldal készítésének.

Utolsó szemrevételezésnél vettem észre, hogy a kiírásban fekete-fehér fotó szerepel, én meg színes fényképet használtam az oldalon. Hát mit csinál az ember scrapper lánya ilyenkor, duzzog egy sort felette, hogy lassan a nyakán az Alzheimer, ha már ennyit sem bír megjegyezni, utána elteszi az oldalt és annak örül, hogy van még egy „oldalba foglalt“ emléke.

Azután nekifog egy másik oldalnak, igy lesz egy második oldala is, avagy variáció egy témára két oldallal, két fotóval, két emlékkel. Most mutatom a második variációt, amely teljesen megfelel a kihívásnak, remélem sikerül inspirálnom Benneteket és alkottok a szuper kihívásra.

Mivel nekem a legújabb ScrapUp! kincsek a posta ördöge és a vírus helyzet miatt még nem érkeztek meg, igy én régebbi kollekciókból alkottam. Egy fehér alapkartonnal, stencillel, strukturpasztával és festékkel egy picit megint mixed mediást játszottam, de csak úgy kezdő szinten. Volt egy sárgára festett alapkartonom (még az első oldalamhoz festettem), amelyből hatszögeket vágtam. Majd az "Ajtók" papírkészlet papírjából masnikat készítettem.

A fényképet, amelyen természetesen Bogával szelfiezünk és amelyre, ha ránézek, felidézi a scraptábort, a mókát, kacagást, éjfélig tartó scrappelést és megannyi szuper emléket, szintén hatszögűre vágtam majd 3D ragasztóval elemelve, az alaplapra ragasztottam. Aztán pár Nuvo pötty, egy pici fekete festék fröcskölés ide-oda és kész is lett ez az oldalam.

P.S. Most már biztos vagyok benne, hogy itt az Alzheimer, mert eltévesztettem a fénykép készítési dátumát is. Mea culpa :-)

ereszd el a hajam scrapup 1ereszd el a hajam scrapup 1ereszd el a hajam scrapup 1ereszd el a hajam scrapup 1ereszd el a hajam scrapup 1

Felhasznált termékek:

feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Ereszd el a hajam (avagy variációk egy témára) - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
Fehér alapkarton 12"
130 Ft
web_d_00___1541505171_455 Ereszd el a hajam (avagy variációk egy témára) - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházAjtók papírkészlet
Ajtók papírkészlet
1990 Ft
noicsizma_a_normalis_unalmas1__1568705169_783 Ereszd el a hajam (avagy variációk egy témára) - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
A normális unalmas
990 Ft
noicsizma_merj_elni1__1557227307_680 Ereszd el a hajam (avagy variációk egy témára) - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Merj élni!
990 Ft
ketoldalas_ragasztoszalag_noicsizma__1547035506_8 Ereszd el a hajam (avagy variációk egy témára) - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Kétoldalas ragasztószalag
690 Ft