Használj tag-et! – Júniusi kihívás

Sziasztok! Június van. Fogalmam sincs ilyen hamar, hogy kerültünk ebbe a helyzetbe?! Döbbenetesen gyorsan eltelt öt hónap ebből az évből, és máris belecsapunk a nyári élmények közepébe! Lehet, hogy neki kéne álljak a karácsonyi lapoknak?!
Viccet félretéve, most először van alkalmam kihívást hozni nektek, és azt gondoltam, én bizony ezt nem bonyolítom túl. Már csak azért sem, mert szeretném, ha sokan alkotnátok velünk!
A feladat csupán ennyi lesz: használj tag-et az alkotásodon és persze minél több, tetszőleges ScrapUp! terméket (chipboardot, papírt, kivágatot, matricát).

A KIHÍVÁS RÉSZLETEI:

  • Használj az alkotásodon tag-et.
  • Használj rajta ScrapUp! terméket

HATÁRIDŐ:

  • Nevezési határidő az adott hónap utolsó napja, nyertest legkésőbb a következő hó 5-éig hirdetünk Facebook oldalunkon

NYEREMÉNY:

  • 5000.- Ft, amit a ScrapUp! webshopjában költhet el a szerencsés nyertes Az elkészült alkotásokat a ScrapUp! Scraproom (Facebook csoport) erre kijelölt albumába töltsétek majd!

 Jó, jó de mi az a „tag”?

Bevallom nektek kezdőként fogalmam sem volt mi az a tag, szóval leírom, hátha vannak itt újoncok is. A tag egyszerű kártya, tulajdonképpen egy téglalap, aminek a felső két sarkát (lehetőleg nagyjából szimmetrikusan) levágod. Esetleg felül lyukaszthatod is és akkor olyan, mint egy ajándékkísérő (amik fityegnek a dísztasakokon), de persze ezer más funkciója is lehet. Nincs szabály az arányaira, és egyáltalán nem kell vágókést, vagy spéci eszközt használni, magad is elkészítheted pikk-pakk. Rajzolj vagy vágj egy sablont és kész.
Ajándékba készítettem nektek doodle tag-eket, amiket A4 formátumban kinyomtathattok és használhattok. Én is ezeket a kereteket használtam a minta oldalamon. Itt jelzem, fontos, hogy ez nem számít ScrapUp! terméknek, még akkor sem ha a kihíváshoz rajzoltam. 😊

Az ajándék TAG doodle tag-eket ide kattintva töltheted le A4 méretben rajzoltam, de kisebb méretben is nyomtathatod, például TN-be elég szerintem A5 méretben nyomtatni.

Hogy készült az oldalam

Olyan szerencsés vagyok, hogy május elején néhány napra kiutaztunk pihenni Muggia-ba, ahol szokás szerint begyűjtöttem néhány apróságot: névjegykártyát, turista tájékoztatót, buszjegyet sőt még egy kaparós sorsjegyet is (sajnos nem nyert). Nyaralás után ezekkel és a fotóinkkal általában minialbumot, vagy TN füzetet töltök meg, de most gyorsított eljárásban egy 12”-os oldalra zsúfoltam be a kalandjainkat. Amolyan interaktív oldalt képzeljetek el, aminek csak néhány eleme van rögzítve, a többi mind kiemelhető, forgatható és a sztori a legtöbb tag hátoldalára került. Az sem baj, ha összekeverednek, mert dátumot is bélyegeztem mindegyikre biztos, ami biztos.

A tageket egy sablon körül vágtam, mert szerintem jobban esik a szemnek, ha hasonlóak az elemek, amúgy is van itt kavalkád.
A hullámkartonokat kicsit ferdén levarrtam a kraft alapra (az elsőt még géppel, a többit már kézzel, mert fura hangokat adott ki a varrógépem), aztán kinyomtattam a választott képeket: egy 10x15 cm-es papírra három álló fotót tettem fel. A kraft alapoldalt körbe „doodle-ztam”, majd a legszélét fehér akrilfilccel átszíneztem (lásd a fotón).
A kinyomtatott képekről a fotókat tag alakúra vágtam, permanens markerrel rárajzolgattam, díszítettem matricákkal. Végül „összedobáltam” az oldalt egyelőre időrendi sorrendbe rakva a képeimet és pausz kivágatokkal, meg chipboardokkal díszítettem. Leírtam a sztorikat a tagek hátuljára és már kész is voltam. Ha rám tör, hogy valamit kifelejtettem, könnyű lesz bővíteni.
Azt hiszem készítek még ilyen oldalt, mókás és olyan jól visszaadja a nyaralásunk hangulatát.

Hol mindenhol használtunk már tag-et?

Gondoltam, hozok néhány példát a blogunkról, hátha segít, mennyi módon használhatsz tag-eket az alkotásaidon:

De persze a tag-ek még számos módon használhatóak, ezért kíváncsian várom te hogyan és mit alkotsz velük!

Alkotni jó!

Révhelyi Beatrix, Lily


Használj tag-et! – Júniusi kihívás ScrapUp! Blog
Használj tag-et! – Júniusi kihívás ScrapUp! Blog
Használj tag-et! – Júniusi kihívás ScrapUp! Blog
Használj tag-et! – Júniusi kihívás ScrapUp! Blog
Használj tag-et! – Júniusi kihívás ScrapUp! Blog
Használj tag-et! – Júniusi kihívás ScrapUp! Blog
Használj tag-et! – Júniusi kihívás ScrapUp! Blog
Használj tag-et! – Júniusi kihívás ScrapUp! Blog

 

Felhasznált termékek:

IMG_1443__1537732757_773 Blog - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházNyári bokréták
Nyári bokréták
890 Ft
tombol-a-nyar-keszlet-tenger-1626844653 Használj tag-et! – Júniusi kihívás - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Tombol a nyár alkotócsomag
4900 Ft
ketoldalas-ragasztoszalag Használj tag-et! – Júniusi kihívás - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Kétoldalas ragasztószalag
850 Ft
betukeszlet_noicsizma1__1530787167_163 Használj tag-et! – Júniusi kihívás - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházApró betűmatrica
Apró betűmatrica
790 Ft
betukeszlet_noicsizma1__1531394868_475 Használj tag-et! – Júniusi kihívás - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházNagy betűmatrica
Nagy betűmatrica
1490 Ft