Anya sors…

Ez ismerős?

Azt kérded, hogy vagyok? Hát…fáradt vagyok. Éhes vagyok. Gyűrött vagyok. De itt ez a gyerek a karomban, szóval minden oké.

Ugye? Azt hiszem, mindenkinek, aki ANYA.  

Amikor az ikrek megszülettek és persze ott volt a 4 éves, 100 fokon pörgő Lillám, hát…mit is mondjak??? Néha azt sem tudtam, merre vagyok arccal előre… 😀😀😀 De mégis szupi volt, nagyon örülök, hogy így alakult, szerettem azokat az éveket (is), amikor együtt voltunk otthon.

Az új „Ingyom-bingyom” készlet gyönyörű … 😀 És irtó jók ezek a kis vicces szövegek, idézetek a kivágóíven.  Tényleg kifejezik az anya sors minden szépségét és nehézségét.  Vagy legalábbis sok dolgot…Ezekből válogattam most párat az oldalamhoz. És egy régi, de nekem kedves fotót.

Megint fehér alapkartonra dolgoztam. Először - mint már oly sokszor – pacáztam és kicsit bélyegeztem.  A papírokból tag-eket és különböző méretű négyzeteket vágtam. Ezekkel alárétegeztem a fotókat és a kis szöveg táblácskákat is. Mindent egy kicsit kiemelve.  Aztán elhelyeztem a papíron a különböző „kupackákat”. Egy két szép levelet kivágtam még a leveles ívről, meg chipit és kivágatot is raktam itt-ott. Meg persze nem bírtam ki, hogy egy kicsit ne fröcsköljek is… 😀 

Anya sors… ScrapUp! Blog
Anya sors… ScrapUp! Blog
Anya sors… ScrapUp! Blog
Anya sors… ScrapUp! Blog
Anya sors… ScrapUp! Blog
Anya sors… ScrapUp! Blog
Anya sors… ScrapUp! Blog
Anya sors… ScrapUp! Blog

 

Felhasznált termékek:

feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Anya sors… - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházFehér alapkarton 12"
Fehér alapkarton 12"
190 Ft
web_anyak-napi-keszletkep-04 Anya sors… - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Ingyom-bingyom alkotócsomag
5990 Ft
ketoldalas-ragasztoszalag Anya sors… - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Kétoldalas ragasztószalag
690 Ft