Ne nevess, huncut!

Valahogy úgy vagyunk mi scrapbookosok az elkapott pillanatokkal, mint a régmúlt emberei: nem akarjuk kiengedni a kalitkából a madárkát, nehogy elrepüljön, eltűnjön örökre.

Ezeket az emlékeket oldalakon, albumokban őrizzük meg. Ha szerencsénk van, nem vész el semmi. Ha van időnk, kedvünk és persze alapanyagunk akkor pikk-pakk feldolgozzuk a családi emlékeket.

De mi a helyzet a többi fotóval? Azokkal, amiket kinyomtatunk, de soha nem lesz belőlük semmi? Amik a polcon vagy a dobozban várják, hogy egyszer elővegyük őket és foglalkozzunk velük.

Az én fotóm is így járt. Hányszor jött szembe a számítógép képernyőjén ez a fotósorozat, ahol a két rosszcsontom gumicsizmában vigyorog Tiszanána utcáin. Hányszor terveztem, hogy majd kezdek a képekkel valamit – de egészen mostanáig nem történt semmi.

Era kihívását látva azonban valahogy megérkezett az a bizonyos ’ihlet’. Elővettem egy régebbi oldalam, és a vázlatot használva újragondoltam a képet.

Egyáltalán nem volt nehéz dolgom, a „Virágbomba” papírkészlet egyik papírja alkotta az oldalam alapját, amelyre egy másik mintás papír került. A fotó a nehezen széttépett felső papír alá került, arra pedig a díszítés. Az esős témához jól jött az Őszi eső chipboard csomag és az Ingyom-bingyom több alkatrésze is.

Jó volt liftelni egy régebbi alkotásom. Ugye ti is terveztek nevezni a kihívásra?

 

Ne nevess, huncut! ScrapUp! Blog
Ne nevess, huncut! ScrapUp! Blog
Ne nevess, huncut! ScrapUp! Blog
Ne nevess, huncut! ScrapUp! Blog
Ne nevess, huncut! ScrapUp! Blog

 

Felhasznált termékek:

web_ossz__1554119282_814 Ne nevess, huncut! - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Virágbomba papírkészlet
2390 Ft
geometrikus_cimek_1_noicsizma1__1534418461_820 Ne nevess, huncut! - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházGeometrikus címek 1.
Geometrikus címek 1.
750 Ft
web_anyak-napi-keszletkep-04 Ne nevess, huncut! - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Ingyom-bingyom alkotócsomag
5990 Ft
IMG_4034__1537897921_57 Ne nevess, huncut! - Scrapup.hu - ScrapBook WebáruházŐszi eső
Őszi eső
690 Ft
ketoldalas-ragasztoszalag Ne nevess, huncut! - Scrapup.hu - ScrapBook Webáruház
Kétoldalas ragasztószalag
690 Ft